Vodu, sůl, cukr necháme povařit a přidáme Palmarin. Když je Palmarín roztavený, přidáme mouku a na slabém ohni mícháme dokud se těsto nebude odlepovat od hrnce. Necháme vychladnout a pak po jednom zašleháme vejce. Směsí naplníme cukrářský sáček a stříkáme na vymazaný plech větrníky. Pečeme na 200 ° C asi 15 minut. Pak stáhneme teplotu na 180 ° C a pečeme ještě 10 minut. Vychlazené větrníky překrojíme na polovinu.
Z cukru uděláme karamel, přidáme 300 ml mléka a necháme povařit. Ve zbylém mléce rozmícháme zlaté klasy (nebo vanilkové pudinky) a dolijeme k horkému mléku. Do studeného krému přišleháme jednu vyšlehanou šlehačku. Krémem naplníme cukrářský sáček a plníme větrníky.
Na karamelový krém nastříkáme ještě vyšlehanou šlehačku a přikryjeme vrchní částí větrníku. Posypeme moučkovým cukrem.