Připravíme si suroviny. Nejdříve si uvaříme pudink. V 600 ml mléce si rozpustíme cukr a uvaříme pudink, necháme vychladnout. V jiné misce si vyšleháme smetanu a přidáme ji do vychladlého pudinku. Promícháme.
Připravíme si sušenkový korpus. Sušenky si rozdrobíme, přidáme kakao, cukr a rozpuštěné máslo. Spolu spojíme a za stálého míchání přidáváme mléko.
Připravíme si kulatou formu na dort o průměru 28 cm a vyložíme si ji připravenou sušenkovou hmotou.
Navrstvíme tvarohovou nádivku, kterou jsme si připravili následovně. Tvaroh si vymícháme s nastrouhanou citronovou kůrou a šťávou, přidáme cukr. V jiné misce si vyšleháme šlehačku a spolu spojíme.
Navrstvíme vanilkovou vrstvu, kterou jsme si připravili na začátku.
Poslední vrstvu si připravíme tak, že smetanu na šlehání si vyšleháme s vanilkou a cukrem.
Takto navrstvený dort posypeme kakaem, grankem nebo strouhanou čokoládou. Dáme do chladničky nejméně na 3-4 hodiny (nejlépe na celou noc).