NejRecept.cz Sváteční pečení Narozeniny Nepečené jahodové řezy Milášek
Nepečené jahodové řezy Milášek
Recept Nepečené jahodové řezy Milášek
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Danula Vašíčková    ·   26.6.2019

Nepečené jahodové řezy Milášek

Tak my už máme letošní školní rok zdárně za sebou. "Vysvígro" v kapse a dva měsíce "lehára" a nicnedělání. Bože, jak já těm děckám závidím. Obzvlášť poté, co jsem shlédla předpověď počasí na příštích pár dnů. Takže, kdybych náhodou zdechla vedrem, tohle je moje sladká odměna pro toho našeho malýho školáka. Autor: Danka

35 min
Čas přípravy
Suroviny
2 balení
kakaových sušenek Be-Be rodinné
1 plechovka
jahodového kompotu (410g)
3 bal.
vychlazené smetany ke šlehání (celkem 600ml)
200 ml
vychlazeného mléka
2 bal.
vanilkové cukry
5 lžic
krystalu
3 bal.
vanilkové pudinky bez vaření Olé (Dr.Oetker)
1 bal.
želatinový ztužovač zastudena od Dr.Oetkera
šlehačka a strouhaná čokoláda na dozdobení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Menší formu (32x22cm) vyložíme pečícím papírem a na dno vyskládáme sušenky.
  2. V míse rozmixujeme jahodový kompot i s nálevem, přidáme mléko, smetanu, cukry, želatinový ztužovač a pudink bez vaření a po dobu cca 5-ti minut šleháme.
  3. Směs natřeme na sušenky, uhladíme, poklademe opět sušenkami, potřeme ušlehanou šlehačkou, posypeme strouhanou čokoládou a dáme přes noc chladit do lednice.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář