NejRecept.cz Maso Hovězí maso Vídeňská roštěná
Vídeňská roštěná
Recept Vídeňská roštěná
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Romča Važa Romča Važa    ·   14.2.2019

Vídeňská roštěná

Klasický nedělní oběd, na kterém se nedá nic zkazit. Jako příloha rýže nebo opékané brambory. Už jen chuť do vaření a máte to :) Autor: Romča

30 min
Čas přípravy
45 min
Čas vaření
Suroviny
4 ks
roštěnky
dle chuti
sůl, pepř
60 g
olej
40 g
másla
2 ks
cibule
Postup receptu
Vytisknout
  1. Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na velkou pánev s hodně rozehřátým olejem a prudce opečeme po jedné straně asi 3 minuty.
  2. Pak je obrátíme, přidáme k nim na nudličky nakrájenou cibuli a opékáme dále do měkka.
  3. Pak maso vyjmeme cibuli osmažíme do červena, olej slijeme, k cibuli přidáme máslo a vývar, přihřejeme a nalijeme na roštěnky.
  4. Podáváme s opečeným bramborem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář