NejRecept.cz Zdravé recepty Fitness Zapékané hranolky z celeru
Zapékané hranolky z celeru
Recept Zapékané hranolky z celeru
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   4.3.2015

Zapékané hranolky z celeru

Výborné celerové hranolky. Koření můžete měnit podle vlastní chuti.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

750 g
celer
2 lžíce
olivový olej
sůl
pepř
tymián
oregano
česnekový prášek
červená mletá paprika
Postup receptu
Vytisknout
  1. Sůl, pepř, tymián, oregano, česnekový prášek a mletou červenou papriku smícháme v misce.
  2. Celer oloupeme, umyjeme a nakrájíme na hranolky. Vložíme je do misky, přidáme olivový olej, směs koření a důkladně promícháme.
  3. Okořeněné celerové hranolky poklademe na plech, který jsme si vyložili papírem a pečeme při teplotě 230 stupňů do zlata.
  4. Podáváme s různými omáčkami nebo jako přílohu k masu. Dobrou chuť!

Zdroj: Nosalty

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář