NejRecept.cz Grilování a BBQ Grilované maso Pečený bůček v česnekové marinádě
Pečený bůček v česnekové marinádě
Recept Pečený bůček v česnekové marinádě
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Emília Raganová    ·   27.9.2017

Pečený bůček v česnekové marinádě

Všem vám přeji krásný večer. U nás sme už dávno večeřeli. Dnes jsme měli pečený bůček. Pokud budete namítat, že je to nezdravé, tak ať si každý říká co chce, ale my na něj nedáme dopustit a jednou za čas si to můžeme dovolit, vždyť žijeme tak krátce ... takže, toto u nás dělá manžel ... Nechte se inspirovat. Autor: Milka

Suroviny
bůček
sůl
pepř
česnek
kmín
červená mletá paprika
olej
voda
Postup receptu
Vytisknout
  1. Bůček nakrájíme na širší pásy, potřeme ho marinádou ze soli, pepře, prolisovaného česneku, drceného kmínu, červené papriky.
  2. Necháme odstát asi 30 minut.
  3. Potom ho uložíme do pekáče s trochou oleje a podlijeme 1 dl vody a necháme péct asi 50 - 60 minút. Mal by být hotový.
  4. Můžeme konzumovat, ale lepší je za studena s pomazánkou z červené kapie, nebo nakládaným květákem, či okurkami nebo hořčicí ...
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář