NejRecept.cz Maso Vepřové maso Guláš alá vysočina
Guláš alá vysočina
Recept Guláš alá vysočina
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   16.9.2016

Guláš alá vysočina

S knedlíkem to je vynikající. I když si někdo neumí představit chuť vysočiny v omáčce, my doma to máme velmi rádi. Autor: Adddy

Suroviny
3/4 kg
vepřového plecka
2 ks
cibule
20 dkg
vysočiny v celku
sůl, vegeta, pepř
mletý kmín, paprika
voda
hladká mouka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Plecko nakrájíme na kostky, cibuli na drobno.
  2. Cibuli opečeme na sádle do zlatova. Přidáme maso, okořeníme a opékáme, zmírníme, přiklopíme pokličkou a necháme pustit šťávu. Dle potřeby podlijeme vodou.
  3. Když je maso měkké, přidáme na hrubo nastrouhanou vysočinu.
  4. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
  5. Podáváme s knedlíkem, těstovinou. Dobrou chuť!
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář