NejRecept.cz Pomazánky Rybičková pomazánka Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky
Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky
Recept Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
rebeka    ·   25.6.2016

Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky

Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné! Autor: Naďa I. (Rebeka)

Suroviny

Na brynzovou:

200 g
domácí lučina (viz odkaz)
150 g
kvalitní nejlépe slovenské brynzy
svazek
naťovou cibulku
2 lžíce
majonézy Delikátní Hellmans

Z drcené tresky:

200 g
domácí lučiny (viz odkaz)
130 g
drcené tresky
Postup receptu
Vytisknout
  1. Brynzová:
    Zelenou a zčásti bílou část naťové cibulky nakrájíme najemno a všechny suroviny promícháme. Případně dosolíme.
  2. Z drcené tresky:
    Z tresky slijeme olej a pak ji vymícháme dohladka s lučinou. Hotovo.
  3. Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné!

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář