NejRecept.cz Zavařeniny Klobásy ve sklenici
Klobásy ve sklenici
Recept Klobásy ve sklenici
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
rebeka    ·   8.6.2016

Klobásy ve sklenici

Pamatuji s dětství. Autor: Naďa I. (Rebeka)

25 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
Suroviny
8 ks
dobrých domácích klobás (16 nožiček)
4 ks
sklenice (0,7l)
4 víčka
určená pro zavařování masa
voda
zavařovací hrnec
Postup receptu
Vytisknout
  1. Čisté sklenice propláchneme vařící vodou, víčka necháme projít varem a důkladně utřeme dosucha.
  2. Klobásy naskládáme do sklenic, přidáme studenou vodu (množství viz foto), okraje sklenic pečlivě otřeme a řádně zavíčkujeme.
  3. Vložíme do zavařovacího hrnce, přidáme vodu minim. do 3/4 výšky sklenic a zavařujeme při 100st. 40 minut. Sklenice necháme v hrnci a na druhý den proces zavařování opakujeme ještě jednou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář