NejRecept.cz Maso Vepřové maso Holandský řízek s medvědím česnekem
Holandský řízek s medvědím česnekem
Recept Holandský řízek s medvědím česnekem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   25.4.2016

Holandský řízek s medvědím česnekem

Holandský řízek s medvědím česnekem a k tomu brambory. Autor: Lenulka

Suroviny

Směs na karbenátky :

500 g
mletého vepřového masa
200 g
eidamu
2 ks
vejce
dle potřeby
strouhanka
dle chuti
sůl
dle chuti
pepř
10 listů
medvědího česneku

Na obalení :

2 ks
vejce
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
strouhanka
dle chuti
sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mleté maso vložíme do misky, přidám nastrouhaný sýr a nadrcený česnek, promícháme, přidáme sůl a pepř a zahustíme strouhankou.
  2. Z připravené hmoty vytvoříme karbenátky, které obalíme klasicky v trojobalu - mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka.
    Připravené karbenátky smažím ve fritovacím hrnci.
  3. Usmažené karbenátky podáváme s bramborami, dozdobíme pažitkou.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář