NejRecept.cz Maso Hovězí maso Hovězí roláda s česnekem
Hovězí roláda s česnekem
Recept Hovězí roláda s česnekem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Jaja79    ·   13.11.2015

Hovězí roláda s česnekem

Vynikající roláda z hovězího masa s chutí česneku. Jako přílohu můžete použít klasické bramborové pyré nebo rýži.

35 min
Čas přípravy
55 min
Čas vaření
Suroviny

Potřebujeme:

1 kg
hovězí zadní
1 hlavičku
česneku
100 g
šunky
100 g
slaniny
pepř mletý
sůl
olej
velká cibule
vývar z jedné kostky hovězího bujónu
hladká mouka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso si omyjeme, osušíme a opatrně rozřízneme na větší plát.
  2. Naklepeme, potřeme česnekem, který protlačíme a rozetřeme se solí, opepříme, poklademe plátky šunky, slaniny stočíme a svážeme.
  3. V tlakovém hrnci na malém množství oleje osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Na pánvi na tuku zprudka opečeme celou roládu dokola, vložíme ke opražené cibuli a do výpeku na pánvi přidáme bujón, vodu provaříme a přidáme k masu.
  4. Od signálu vaříme 45 min., pak roládu vyjmeme, nakrájíme na plátky omáčku zahustíme moukou a podáváme s rýží nebo bramborami. Dobrou chuť!
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář