NejRecept.cz Ryby a mořské plody Tuňák Teplý bulgurový salát s tuňákem
Teplý bulgurový salát s tuňákem
Recept Teplý bulgurový salát s tuňákem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   15.10.2015

Teplý bulgurový salát s tuňákem

Teplý bulgurový salát s tuňákem. Autor: sonizna

Suroviny

Budeme potřebovat:

40 g
bulgur
60 g
tuňák ve vlastní šťávě
50 g
čerstvá zelenina dle chuti
40 g
eidam
1 lžíce
bílý jogurt
7 g
sůl
7 g
pepř mletý
Postup receptu
Vytisknout
  1. Bulgur uvaříme v osolené vodě doměkka.
  2. Tuňáka rozdělíme vidličkou a smícháme ho s bulgurem.
  3. Zeleninu dle výběru nakrájíme na kousky a smícháme ho s jogurtem.
  4. Smícháme bulgurovou a zeleninovou část a posypeme nastrouhaným sýrem. Podle chute dosolíme a opepříme.
  5. Pokud jídlo budeme konzumovat později, oddělíme si v mističkách části, které budeme zehřívat (bulgur, tuňák a sýr) a které zehřát nepotřebují (zelenina, jogurt).
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář