NejRecept.cz Část dne Oběd Šťavnaté krkovičkové plátky
Šťavnaté krkovičkové plátky
Recept Šťavnaté krkovičkové plátky
NejLucka NejLucka    ·   7.6.2015

Šťavnaté krkovičkové plátky

Hlavní jídlo pro hladové chlapy. Šťavnaté krkovičková plátky podávané s bramborovou kaší.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

4 plátky
krkovičky
1/2 ks
pórku
2 lžíce
majonézy
2 lžíce
kečupu
1 lžíce
worchesteru
asi 8 ks
menších žampionů
sůl
pepř
koření Country nebo jakékoliv oblíbené

Příloha:

bramborová kaše
Postup receptu
Vytisknout
  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.
  2. Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.
  3. Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.
  4. V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.
  5. Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář