NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby
Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby
Recept Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   27.8.2015

Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Klasika - kuřecí rolky Cordon Bleu bez smažení, připravené v troubě. Obalované ve strouhance s parmazánem. Podáváme s bramborami.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

800 g
kuřecí řízky
200 ml
voda
2 lžíce
rozpuštěné máslo
2 stroužky
česnek
oregano, sůl, pepř
vegeta
100 g
plátky šunky
100 g
plátky tvrdého sýra
olivový olej

Dále budeme potřebovat:

80 g
strouhanka
2 lžičky
mletá červená paprika
2 lžíce
strouhaný parmezán
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí maso nakrájíme a paličkou na maso pořádně naklepeme. Osolíme a opepříme, jemně posypeme vegetou.
  2. Do misky dáme vodu, přidáme 2 lžičky vegety, rozpuštěné máslo, prolisovaný česnek a oregano. Přivedeme k varu a vaříme několik minut. Připravenou vodu nalijeme do směsi strouhanky, červené mleté papriky a parmazánu.
  3. Na plátek masa položíme plátek šunky, plátek sýra a maso srolujeme.
  4. Každou rolku obalíme ve připravené směsi.
  5. Rolky ukládáme na olejem vymazaný plech na pečení a pečeme při teplotě 200 stupňů cca 45 minut.

Zdroj: Coolinarika

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář