Bílky vyšleháme na tuhý sníh, postupně vyšleháme cukr, žloutky, mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáváme vodu a olej.
Hmotu rozdělíme na polovinu a upečeme 2 tenké těsta na plechu na pečení. Pečeme při teplotě 170 stupňů 10 - 15 minut.
2 celá vejce vyšleháme ve vodní lázni s cukrem do pěny, přidáme rozpuštěnou čokoládu a necháme vychladnout. Do chladné hmoty přidáme máslo a vyšleháme mixérem.
Upečené těsta potřeme připraveným krémem, nakrájíme na proužky a opatrně nožem srolujeme.
Když uděláme jednu roli, odkrojíme a pokračujeme dál.
Každou rolku obalíme v dipu (mléko ohřejeme, přidáme cukr, na kousky nalámanou čokoládu a mícháním ji rozpustíme. Když je čokoláda rozpuštěná, přidáme máslo a mícháním ho také rozpustíme) a následně obalíme v kokosu.