Nádivka: Tvaroh, kr. cukr, vanilkový cukr a žloutky utřeme do jednotné hmoty. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Odložíme do lednice a připravíme si těsto.
Těsto: Měkké máslo utřeme s moukou a tvarohem, přidáme žloutek, prášek do pečiva a nakonec i zakysanou smetanu. Zpracujeme tuhé těsto, které odložíme na půl hodiny do chladničky a následně ho na pracovní desce vyválíme na velký plát, který nakrájíme na čtverce. Kraje každého čtverce srolujeme.
Čtverečky uložíme na papírem vyložený plech na pečení a do středu navrstvíme nádivku. Poklademe ovoce a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů cca 15-20 minut.
Upečené posypeme moučkovým cukrem a podáváme. Dobrou chuť!