NejRecept.cz Zdravé recepty Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou
Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou
Recept Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Martinka.Milackova    ·   9.6.2015

Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou. Autor: Martinka

Suroviny

Budeme potřebovat:

1 hrnek
jáhel
1 bal.
tofu
1 ks
cibule
2 ks
mrkve
1 ks
červená paprika
3 ks
rajčata
1 ks
menší řapíkatý celer
olivový olej
sůl, pepř
podravka
sójová omáčka
vývar
Postup receptu
Vytisknout
  1. Dáme si dle návodu vařit jáhly, mezitím si osmahneme na olivovém oleji cibuli (ne do hněda) a přidáme na drobné plátky nakrájený řapíkatý celer, který smažíme déle aby změkl.
  2. Dále si nakrájíme rajčata, papriku a tofu na drobné kostičky a na hrubo nastrouháme mrkev. Když už je celer měkčí, tak přidáme i ostatní zeleninu s tofu, osolíme, opepříme a cca po 5ti minutách přidáme asi půl litru vývaru.
  3. Po dalších pěti minutách přidáme hotové jáhly, smícháme se zeleninou a dochutíme podravkou a sojovou omáčkou.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář