NejRecept.cz Pomazánky Paštiky Pomazánka z pečeného vepřového masa
Pomazánka z pečeného vepřového masa
Recept Pomazánka z pečeného vepřového masa
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   10.5.2015

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Tradiční pomazánky - vajíčková, tvarohová, tuňáková jsou klasikou v každé kuchyni. Připravte si náterku z pečeného vepřového masa. Mňam!

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Potřebujeme:

250 g
pečeného masa
1 ks
cibule
5 stroužků
česneku
2 ks
okurky
50 g
sádla
1 lžička
hořčice
pepř
sůl
petrželka
feferonka /nemusí být/
Postup receptu
Vytisknout
  1. Všechny suroviny smícháme v mixéru do hladka
  2. Podáváme nejlépe vychlazené s čerstvým pečivem. Skladujeme ve skleněných uzavíratelných nádobách  v chladničce. Dobrou chuť !!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář