NejRecept.cz Maso Vepřové maso Moravský vrabec se špenátem
Moravský vrabec se špenátem
Recept Moravský vrabec se špenátem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   7.3.2016

Moravský vrabec se špenátem

Moravský vrabec se špenátem. Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. Autor: Adddy

Suroviny
1 kg
vepřová plec
1 ks
větší cibule
1 bal.
mrazený špenát
2-3 stroužky česneku
1 lžíce
hladké mouky
Postup receptu
Vytisknout
  1. Plec nakrájíme na větší kousky, dáme do pekáčku, osolíme, grilovací koření, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trošičkou vody a dáme zakryté péct na 180 °C. Zhruba po hodině odkryjeme, promícháme a dopečeme do měkka.
  2. Špenát si dáme do kastrůlku a při nízké teplotě ho rozpouštíme. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a poprášíme lžicí hladké mouky, zamícháme. Lehce prohřejeme.
  3. Vrabce se špenátem podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. Dobrou chuť
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář