NejRecept.cz Přílohy Rýže Rizoto Rizoto z pečeného krůtího masa
Rizoto z pečeného krůtího masa
Recept Rizoto z pečeného krůtího masa
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
rebeka    ·   17.2.2016

Rizoto z pečeného krůtího masa

Jednoduché hlavní jídlo, dá se říci, že i tradiční. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Suroviny
300 g
krůtí pečínky (zbytky z pečení)
1 sáček
rýže
1 sklenička nakládané zeleniny se žampiony ve sladkokyselém nálevu
půl hrnku
mraženého hrášku
1 ks
cibule
4 lžíce
oleje
sůl dle potřeby
nastrouhaný sýr (kdo chce)
Postup receptu
Vytisknout
  1. Zbyde-li vám kousek krůtí pečínky i s výpekem, je tohle jídlo hotové během chvilky.
  2. Rýži uvaříme podle návodu a necháme okapat. Maso překrájíme na malé kousky. Zeleninu vyklopíme do sítka a necháme okapat.
  3. Na rozpáleném oleji v pánvi osmahneme dosklovata nadrobno pokrájenou cibili, přidáme okapanou zeleninu, hrášek, maso i s výpekem, uvařenou rýži a všechno promícháme. Je-li třeba, přisolíme.
  4. Na talíři posypeme najemno nastrouhaným sýrem.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář