NejRecept.cz Přílohy Rýže Rizoto Rizoto z červené čočky a bulguru
Rizoto z červené čočky a bulguru
Recept Rizoto z červené čočky a bulguru
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   26.10.2015

Rizoto z červené čočky a bulguru

Rizoto z červené čočky a bulguru. Autor: sonizna

Suroviny

Budeme potřebovat:

35 g
červená čočka
35 g
bulgur
1/2 ks
cibule
3 g
olej olivový
50 g
žampiony čerstvé
100 g
mražená zeleninová směs
7 g
sůl
7 g
pepř mletý
1 lžíce
sójová omáčka
15 g
eidam do 30 % tuku
Postup receptu
Vytisknout
  1. Červenou čočku a bulgur smícháme, zalijeme vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Slijeme a necháme stranou.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno, žampiony na plátky.
  3. Cibuli opékáme na oleji dozlatova.
    Přidáme mraženou zeleninu a žampiony. Dusíme 10 minut.
  4. Osolíme, opepříme a ochutíme sójovou omáčkou.
  5. Směs čočky a bulguru smícháme se zeleninovou směsí, posypeme sýrem a podáváme.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář