NejRecept.cz Ryby a mořské plody Pstruh Pečený pstruh
Pečený pstruh
Recept Pečený pstruh
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
HeMiShEk HeMiShEk    ·   20.5.2017

Pečený pstruh

Ryby nesmíme vynechávat z našeho jídelníčku. Je to velmi zdravé jídlo, které má plno vitamínů, které potřebujeme k existenci. Je to sice jídlo, které buď máte rádi nebo nesnášíte. Ten kdo nemá rád rybí chuť, tak neocení ani vůni při pečení. Ale ten, kdo je má rád, ten si určitě pochutná. S máslovou příchutí a s čerstvou petrželkou. Autor: HeMiShEk

Suroviny
2 ks
pstruh (vykuchaný)
0,5 ks
citron
podle potřeby
petrželka
kousek
másla
podle potřeby
olivový olej
podle potřeby
sůl, pepř, mletý kmín
Postup receptu
Vytisknout
  1. Pstruhy umyjeme a po obou stranách párkrát nařízneme. Osolíme a opepříme a okmínujeme. Vetřeme do kůže. Nezapomeneme ochutit i zevnitř. Citron nakrájíme na tenká kolečka a poklademe je dovnitř.
  2. Petrželku nasekáme a posypeme pstruhy, které jsme dali do pekáče. Poklademe pstruhy plátky másla a zakapeme olivovým olejem.
  3. Dáme péct. Stačí cca 15-20 minut.
  4. Je to velmi rychlé. Podáváme se zeleninovou oblohou a chlebem. Přeji dobrou chuť.=)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář