NejRecept.cz Dezerty Nejlepší dezerty Panna Cotta Pomerančová Panna Cotta
Pomerančová Panna Cotta
Recept Pomerančová Panna Cotta
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
luckazubata luckazubata    ·   20.1.2017

Pomerančová Panna Cotta

Nepečené plněné sklenice, to je taková jistota, pokud se k vám chystá návštěva a vy nemáte upečený nějaký koláček. Základ sušenkový je již velmi otřepaný, tak jsem vyzkoušela udělat základ z perníčků. Je to docela dobrá kombinace se smetanovou pěnou. Ještě k tomu čerstvé ovoce a pochoutka je hotová. Autor: Luckazubata

Suroviny
250 ml
smetany
2 lžíce
medu
1 ks
pomeranč
dle potřeby
želatina pláty
100 g
perníčků
80 g
másla
něco na dozdobení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Perníčky rozmixujeme s roztopeným máslem.
  2. Touto směsí naplníme připravené skleničky.
  3. V hrnci si zehřejeme smetanu s medem, přidáme šťávu z pomeranče a pokud chceme, tak i dužinu. Nakonec přidáme želatinu, kterou jsme si předem namočili do vody.
  4. Smetanovou směs přidáme do skleniček a dozdobíme například mandarinkami.
  5. Po zchládnutí dáme ztuhnout do lednice.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář