NejRecept.cz Maso Vepřové maso Vepřové na pivu a kečupu
Vepřové na pivu a kečupu
Recept Vepřové na pivu a kečupu
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   1.6.2016

Vepřové na pivu a kečupu

Vepřové na pivu a kečupu. Autor: Adddy

25 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
700 g
vepřové maso
1 ks
cibule
1 ks
kapie
1,5 dcl
černé pivo
1,5 dcl
kečup
4 stroužky
česneku
vegeta
majoránka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno. Rozpálíme sádlo, osmažíme cibuli. Přidáme maso a zprudka opečeme, pak zmírníme a ještě chvíli opékáme, až maso pustí šťávu. Přidáme vegetu, kečup a černé pivo. Chvíli podusíme.
  2. Když se začne vysmahovat šťáva, podlijeme vodou či vývarem a dusíme do měkka. Je-li maso měkké, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a kapii nakrájenou na nudličky.
  3. Krátce povaříme, zahustíme hladkou moukou. Podáváme s těstovinou, chlebem. Dobrou chuť.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář