NejRecept.cz Část dne Oběd Segedínský guláš
Segedínský guláš
Recept Segedínský guláš
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
HeMiShEk HeMiShEk    ·   27.5.2016

Segedínský guláš

Segedínský guláš podle HeMiShEk

Suroviny
bůček bez kosti
kyselé zelí
cibule
sádlo
mléko
šlehačka
sladká mletá paprika
sůl
polohrubá mouka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na sádle si necháme orestovat cibuli. Pak přidáme na kostky nakrájený bůček a posypeme paprikou a posolíme. Trochu osmažíme a pak zalijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené.
  2. Zaděláme pokličkou a necháme dusit dokud není maso skoro hotové. Pak přidáme propláchnuté zelí a chvíli povaříme. Poté nalijeme trochu mléka, ve kterém jsme rozmíchali trochu hrubé mouky. A nakonec přilijeme šlehačku. Necháme chviličku povařit.
  3. Podáváme s čerstvým chlebem. Přeji dobrou chuť.=)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář